Izdelava in tisk preslikačev

klasični plastisolni

Eno ali večbarvni plastisolni preslikači primerni za večino tekstilnih artiklov.

HDColor

Kombinacija digitalnega tiska in plastisolnih preslikačev v CMYK tehniki.

NYLON

Za tiskanje materialov iz najlona in podobnih umetnih materialov – dežniki, vetrovke, hlačke…

BLOCK-OUT

Preslikači z dodatnim slojem blokerja, ki prepreči sublimiranje barve tkanine v tisk.

Extra-Flex

Primerni za zelo raztegljive materiale, saj se krčijo in širijo skupaj s tkanino (npr. spandex)

delovna oblačila

Preslikači, ki prenesejo vzdrževanje in pranje po višjih kriterijih. Izredna obstojnost.

brez pokanja in luščenja

Za tisk preslikačev uporabljamo zgolj kvalitetne materiale in barve, zaradi katerih tisk ne poka, se ne lušči, je že v osnovi (brez dodatkov) elastičen in visoko pokriven. Dodatna prednost je tudi možnost pranja na višjih temperaturah, sušenje tiskancev v stroju in toleranca na kemično čiščenje.

Pri vseh tipih sitotiskarskih preslikačev je možnost uporabe specialnih dodatkov glede na tip artikla in materiala, na katerega bo odtisnjen. 

naročilo vzorcev in cenikov

Veleprodajni ceniki in vzorci so namenjeni zgolj strankam, ki se ukvarjajo z nadaljnjo prodajo oziroma sami tiskajo naše preslikače. Za naročilo vzorčne mape nas kontaktirajte.

Priprava datotek

Za tehniko tiska preslikačev ni nujno, da pošljete brezhibne datoteke, saj jih v svojih separacijskih in grafičnih programih pripravimo tako, da sami z njimi najlažje delamo.

 

V osnovi je pa pomembno, da so vektorske datoteke pripravljene v krivuljah/outlines, ter da so barve jasno označene. Za datoteke tipa jpg, png, tiff, pa potrebujemo dovolj visoko resolucijo/ostrino. Ostale podrobnosti dorečemo pred samim tiskom, ko od nas prejmete osnutek oziroma predogled tiska.

Vzdrževanje preslikačev

Določeni tipi naših preslikačev prenesejo pranje na visokih temperaturah in celo kemično čiščenje, seveda odvisno od tipa preslikača. Vsako naročilo odpremimo z podrobnostmi glede pranja in vzdrževanja.

Preslikače hranite v neprodušno zaprti PET/PVC vrečki na sobni temperaturi in stran od direktne svetlobe. Življenska doba preslikačev je do 2 leti.